Личното ми мнение е, че г-жа Габриел трябва да води

...
Личното ми мнение е, че г-жа Габриел трябва да води
Коментари Харесай

Деница Сачева: Живко Коцев превърна тази висока позиция в политическа, заставайки до премиера

„ Личното ми мнение е, че госпожа Габриел би трябвало да води листата ", сподели заместник-председателят на ГЕРБ

„ ГЕРБ направиха задоволително отстъпки, самообладание и разсъдък. Оттук нататък всичко е в ръцете на ПП-ДБ и те трбява да проявят повече примирение и разсъдък. Ние не можем да бъде принуждавани повече да работим за сходен властнически анархизъм - за това, че всички институции би трябвало да бъдат разрушени, всички хора, които имат опит да бъдат изгонени, има забранителни описи на хора, които могат да ръководят. Това не е нашият жанр, дано си извървят пътя и да пораснат. Тогава ще забележим след 9 юни “, съобщи Деница Сачева от ГЕРБ в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “.

„ Кабинетът „ Главчев “ е кабинет на Димитър Главчев и, популярност Богу, че той се съгласи, тъй като щеше да настъпи конституционна рецесия, в случай че нито един от посочените хора не се беше съгласил да направи кабинет “, добави още тя.

Сачева беше безапелационна, че министри на ГЕРБ в кабинета Главчев няма. По думите ѝ има фиксация върху Министерство на вътрешните работи.

„ Калин Стоянов е повече от 20 години в Министерство на вътрешните работи, той е назначен на висока позиция там точно от Бойко Рашков. Рашков назначава и брачната половинка на Нотариуса там, а по-късно тя е уволнена от Стоянов макар, че той е назначен от Бойко Рашков. Когато Асен василев желае от него съответен човек в Регионална дирекция на вътрешните работи Хасково, Калин Стоянов отхвърля. Не е ли това човек, който не се поддава на политически напън. Не търсим ли такива или аз се комплицирам “, попита Сачева.

„ Живко Коцев е предопределение на Политическа партия. Той трансформира тази висока позиция на основен секретар в политическа, заставайки до премиера. Задавам си и различен въпрос. По време на договарянията датата за промяна на шефовете на служби желаеха да е 30 април. Мислех, че е провокация, само че в този момент стартирам да мисля дали не е било форма на напън и това, което излиза да бъде заметено “.

Заместник-председателят на ПГ ГЕРБ загатна, че листата на ГЕРБ за Брюксел ще се води от Мария Габриел. „ Личното ми мнение е, че госпожа Габриел би трябвало да води листата ", сподели Сачева в утринния блок на Българска национална телевизия.

„ Добрата външна политика на страната ни през последните 10 месеца е с помощта на персоналните контакти и интензивността на Мария Габриел “,  категорична бе Сачева.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР