Личното кадрово дело на Алексей Петров е разкрито като на

...
Личното кадрово дело на Алексей Петров е разкрито като на
Коментари Харесай

Архивите на ДС за Алексей Петров: Смел, справедлив, обаятелен и атрактивен

Личното кадрово дело на Алексей Петров е разкрито като на член на управлението на Националния застрахователен институт, представляващ Съюза за стопанска самодейност на жителите.

Според документите Петров влиза в системата на Министерство на вътрешните работи от 1977 година, когато постъпва в междинното милиционерско учебно заведение в Пазарджик. Профилиран е в работата на щурмовите групи, извършва комплицирани и рискови задания. Отличен състезател с черен колан по карате, нееднократен републикански първенец.

По думите на Калин Стоянов претекстовете за убийството могат да бъдат доста и разнообразни, като се изследва огромен размер от информация

В психическата му характерност е избран като целеустремен, кардинален човек. Алексей Петров от 4-ти клас се явява на всевъзможни изборни длъжности - от отряден ръководител и комсомолски секретар, на всички места където е работил, в това число на всички равнища в Министерство на вътрешните работи е избиран и желан за началник.

Според неговата характерност, той е персона с устойчива настройка за самоутвърждаване, който не заобикаля конфликтите и намерено отстоява личните си разбирания. В екстремални обстановки демонстрира извънредно самообладание, съобразителност  и бързи реакции. Затова неведнъж е употребен при осъществяване на специфични задания. Обаятелен е и атрактивен.

Защо е по този начин - занапред ще се опитаме да разберем, сподели министър председателят

Склонен е да отстоява обективни дела предвид на своята ценностна система. Той също по този начин е дейна и динамична персона. Не избягва сблъсъци, влиза в разногласия на всички места, където работи. Когато е препоръчан за зам.-командир на отряда, той подава доклад, с който упорства да бъде определен след допитване до колектива.

Семейството му е извънредно оскъдно. Майка му е била гледачка на волове . Баща му е бил дървосекач в Коми.

Уволнява се като старши лейтенант на група Три в Отряда за битка с тероризма през 1992 година, когато е на върха на кариерата си. Без да показва претекстовете си за това.

Според журналиста Стояна Георгиева гибелта на Алексей Петров може да окаже въздействие върху сглобката на държавното управление

Награден е за обезвреждането на двама румънски жители, проникнали нелегално в България, които заплашвали, че ще се самоубият. Затова е награден с 30 лв. и признателност.

Награден и за най-значимия си триумф. Когато е на 23 години взе участие в обезвреждането на западно - немската терористична група „ Баадер – Майнхов “ дружно със службите на Федерална Република Германия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР