Личното число може да бъде лесно определено, като съберете цифрите

...
Личното число може да бъде лесно определено, като съберете цифрите
Коментари Харесай

Нумерология: Лично число 6

Личното число може да бъде елементарно несъмнено, като съберете цифрите на датата ви на раждане, месеца и годината. Продължавате събирането, до момента в който не получите едноцифрено число.

Това е вашето персонално число, което дефинира ориста ви. Хората с персонално число шест са почтени, положителни, жизнерадостни и откриват позитивното и в най-мрачните дни.

Те са щастливи от постигнатите цели, без да имат упоритости за кариера или за популярност. Хората с персонално число шест са благородни и са правилни другари. Те вършат постоянно положително на хората към тях, даже да са се почувствали предадени или разочаровани.

Те са деликатни и дипломатични, елементарно можеш да ги обикнеш, тъй като нямат доста отрицателни качества. Ако станат другари на някого, това е вечно.

Хората с персонално число шест се усещат добре единствено когато са заобиколени от другари. За тях е същинско наслаждение всеки ден да одобряват в дома си посетители.

За тях основна цел е щастието и благоденствието на фамилията и на приятелите им. Заради това те са подготвени да се откажат от личните си ползи и да не помнят за стремежите си. Най-важната цел съгласно тях е да обезпечат комфорт на околните си и поради това те са подготвени да работят по този начин, че да са на ръба на силите си.

 Работа

Те са постоянно радостни и изпълнени с сила, съвършени събеседници и положителни разказвачи. Обичат удоволствията и измежду тях е вкусната храна. Те постоянно търсят хармонията и хубостта във всичко, което ги заобикаля.

Сред отрицателните черти на хората с персонално число шест са ревността, прахосничеството, неумението да устояват на изкушения, както и от време на време недоволството от напъните на околните им във връзка с реализиране на дадени цели.

Хората с персонално число шест елементарно могат да реализират триумфи в доста сфери, само че би трябвало да повярват в личните си благоприятни условия, което за тях от време на време е мъчно.

Чувствата управляват постоянно техните решения. Тези хора са нежни, сантиментални и се отнасят доста съществено към любовта. Могат да са непостоянни в увлеченията си, само че единствено преди да срещнат същинската обич.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР