Личностните тестове винаги предизвикват интерес и от тях винаги може

...
Личностните тестове винаги предизвикват интерес и от тях винаги може
Коментари Харесай

Винаги можете да научите за себе си още нещо


Личностните проби постоянно провокират интерес и от тях постоянно може да се научи нещо ново. Всички харесваме картинките, в които има оптична заблуда. Едни от нас виждат едно, други – друго. В еднакъв миг избрани връзки се наслагват една върху друга в мозъка ни.Единственият въпрос, на който би трябвало да отговорите, е: „ Кое беше първото нещо, което забелязахте? "
Картинка №1

Ако виждате кола...Най-вероятно това значи, че високо цените свободата си. Обичате ли да пътувате? Получавате голямо наслаждение, когато сте на път. Да се впуснете в премеждие е най-важното за вас. Вие плувате през живота, яхнали личната си вълна и вършиме това, което ви харесва.
Ако виждате мъж с бинокъл...Това приказва за вашия изчерпателен метод на мислене. Склонни сте да видите огромната картина, отхвърляйки дребните елементи. Учите се от образци и личен опит и научавате уроците си доста бързо. Понякога е добре още малко да се задълбаете в детайлите, тъй като можете да пропуснете нещо значимо измежду тях.
Ако виждате буквата А...Да я видиш е може би най-трудното нещо. Но в случай че виждате буквата А на фотографията, значи имате необикновено зорко око. Вие сте по-внимателни към фрагмента и детайлите, в сравнение с множеството хора. И вие имате доста развита вътрешен глас. Разбирате от деликатни подмятания и забелязвате нюанси, които са невидими за другите.
Картинка №2

Ако виждате череп...Това може да значи, че ви е мъчно да вземате решения и да избирате бъдещата си житейска посока. Пред вас има доста трудности, които ще тестват силата на вашия темперамент. Най-важното е да не забравяте, че превъзмогването им единствено ще ви направи по-могъщи. Затова останете спокойни, изберете своя път и продължете напред.
Ако виждате жена...Може би сте леко тревожни и чувствате, че би трябвало да се отбраните. Жената на фотографията седи на пода, мощно прегърбена, дланите са подписани върху врата, лактите прикриват коленете. Тя наподобява е заела отбранителна позиция и в случай че виждате това, може би и вие вършиме същото в миг, когато сте физически или прочувствено изтощени.Жената символизира и самосъжалението – все едно дали подбудено от лични дейности или от породени вреди извън, или пък от пропуснати благоприятни условия. Много е значимо да разберете себе си и да определите къде тъкмо е вашият проблем.
Картинка №3

Ако виждате профили...Това значи, че сте обществена персона и постоянно мислите за другите хора. Вие сте екстраверт, който черпи сила от обществените контакти. Вие сте всемирски човек, който обича да е душата на компанията. Просто се уверете, че се обграждате с верните, положителни и подкрепящи ви хора.
Ако виждате свещник...Вие сте интроверт и мислите за другите доста по-рядко от тези, които виждат на картинката белите профили. Склонни сте да се потапяте в личните си мисли до цялостно безсилие. Предпочитате да останете вкъщи, вместо да ходите на разходка или да сте заобиколени от други хора. Обичате да сте сами или с няколко близки другари.
Картинка №4

Ако сте жена и виждате мъж...Това значи, че дали си признавате или не - сега търсите сътрудник за връзка или пък сте в любовния си интервал.Ако към този момент сте във връзка, значи доста обичате колегата си. Често мислите единствено за него и двамата се справяте прелестно. Пък и изглеждате отлично един до различен. 
Ако сте мъж и виждате мъж...Загрижени сте за връзките си с други мъже -колеги, близки другари, родственици, хора от фитнеса, който посещавате... Възможно е също по този начин да се притеснявате прекалено много за това, какво мислят за вас.
Ако сте жена и виждате жена...Това значи, че се чувствате комфортно и удобно там, където сте. Такава мощна самонадеяност оказва позитивен резултат върху бъдещето. 
Ако сте мъж и виждате жена...Това може да значи, че търсите партньорка, с която бихте могли да споделите живота си. Даже може би прекомерно интензивно търсите. Дайте си време и оставете нещата да се случват сами.
Картинка №5

Ако виждате картинката статична...В добра физическа и психическа форма сте. Готови сте за велики каузи, силата ще ви стигне да идете до Луната и да се върнете назад няколко пъти.
Ако картинката се движи леко...Помислите в края на седмицата да извършите дълъг уикенд на умерено място. Уморени сте, леко уплашени и тревожни. Нужна е релаксация.
Ако картинката се движи бързо...Докарали сте се до точката на тотално безсилие. Изключете компютъра, изгасете тв приемника, оставете смарт телефона в друга стая и незабавно си легнете. Спете най-малко 12 часа. После отново погледнете картинката и тогава ще приказваме...
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР