Личностните тестове могат да ни кажат много за нас самите

...
Личностните тестове могат да ни кажат много за нас самите
Коментари Харесай

ТЕСТ: Лявото или дясното си полукълбо използвате повече?

Личностните проби могат да ни кажат доста за нас самите и методът, по който мозъкът ни работи. Първото, което виждате на дадени изображения, демонстрира какви сме като персони. Научете освен това за себе си като обърнете внимание на следното изображение:



Погледнете изображението нагоре. Какво виждате?

Ако виждате дъртак...
Това демонстрира, че сте по-нежен, по-чувствителен човек, който може да усеща възприятията на другите удивително добре. И защото първо сте видели стареца, това значи, че е прекомерно евентуално да употребявате дясната страна на мозъка си повече, в сравнение с лявата. Това е по-креативното полукълбо, което демонстрира, че сте артистична персона.

Ако сте видели първо дамата...
Това значи, че сте много по-мислещи и аналитични, може би даже пресметливи спрямо тези, които виждат остарелия мъж. Вероятно употребявате повече лявото си мозъчно полукълбо, в сравнение с дясното. Но студеното ви, аналитично мислене може да се употребява за положително. Не се опитвайте да потискате онази страна от себе си, която желае да има вяра в най-хубавото у хората, да ги лекува и да основава по-добър свят.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР