Личностните тестове могат да ни кажат много за нас самите

...
Личностните тестове могат да ни кажат много за нас самите
Коментари Харесай

ТЕСТ: Обичате комфорта или сте готови да рискувате?

Личностните проби могат да ни кажат доста за нас самите и методът, по който мозъкът ни работи. Първото, което виждате на дадени изображения, демонстрира какви сме като персони. Научете освен това за себе си като обърнете внимание на следното изображение:



Погледнете изображението нагоре. Какво виждате?

Ако сте видели стълбове на изображението...

Това може да ви се стори пресилено, само че е сигнал, че харесвате комфорта и сигурността. Вероятно няма да постигнете огромните неща, които желаете от живота си, в случай че не съумеете да се измъкнете от решетките, които сами сте сложили. Излезте отвън зоната си на комфорт и пробвайте нови неща. Това също по този начин е знак, че сте прекомерно фокусирани върху фантазиите си и незадоволително върху работата.

Ако сте видели мъже сред стълбовете...
Това значи, че сте свободни и подготвени да продължите напред от мястото, на което се намирате, когато и да е. Животът ви надали е отегчителен. Всъщност той е цялостен с невероятни хора и неща. Вие сте чувствителни и положителни, само че внимавайте да не прекарате целия си живот в унасяне. Бъдете подготвени да се установите, когато му пристигна времето.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР