Личностните тестове могат да бъдат ефективен инструмент за идентифициране на

...
Личностните тестове могат да бъдат ефективен инструмент за идентифициране на
Коментари Харесай

Тест: Кое лице видяхте първо?

Личностните проби могат да бъдат ефикасен инструмент за идентифициране на нечии черти. Интересен тест за оптична заблуда, който можете да опитате с колегата си, е да установите кое лице видяхте първо в картина с прегърнати мъж и жена.
Забавната част от този тест е, че няма правилни или неверни отговори. Двойките могат да създадат този тест дружно или поотделно.



Тълкуването на резултатите е както следва:

Ако първо видите лицето на дамата, евентуално ще бъдете открити с колегата си. Вие вярвате в връзката като жизненоважен аспект на всяка връзка и се радвате да споделяте своите мисли, усеща и прекарвания с колегата си. Вие сте ангажирани с построяването на дълготрайни взаимоотношения и сте подготвени да инвестирате нужните старания за превъзмогване на провокациите.

Ако първо видите лицето на мъжа, може да сте по-резервирани в връзките си. Склонни сте да сте внимателни, когато разкривате персонална информация и намирате за излишно да споделяте всичко с колегата си. Често може да прикривате уязвимостта си, като говорите за други тематики, които ви интересуват, и може да ви е мъчно да изразите същинските си усеща.
 
Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР