Лично рапърът 100 Кила откри софийския Оксижен“ на 15-ти септември

...
Лично рапърът 100 Кила откри софийския Оксижен“ на 15-ти септември
Коментари Харесай

Нощна София Ври И Кипи! Ето Кой Е Новият Бос На Студентски Град! Службите Се Видяха В Чудо, Та Това Е Самият

Лично рапърът 100 Кила откри софийския „ Оксижен “ на 15-ти септември т. година Заведението се намира в сърцето на Студентския град, а в непосредствена непосредственост до него има още няколко нощни клуба. Но конкуренцията не тормозила изключително Божо Кравата. Според осведомени босът вложил милиони в новата си „ перла “, оповестява още " Флагман ".

По документи Кузманов няма нищо общо с „ Оксижен “. Официално заведението се управлява от Данаил Петков, който се води притежател и на дискотеката в Слънчев бряг. Петков даже за малко бе търсен от Интерпол и след това задържан в Испания по обвинявания като част от бандата на Кравата, повдигнати след стрелбата против Димитър Желязков-Очите и хората му на 8-ми юни м.г. в ресторант 4you.

След чудотворното оцеляване на несебърския необут в ъндърграунда интензивно се заприказва, че Митьо не желае да вижда повече Божидар Кузманов-Кравата и хората му в Слънчев бряг и ще направи всичко допустимо да ги изгони от териториите им по Южното Черноморие. Не след дълго беше атакувана „ перлата в короната “ на Кузманов в Слънчев бряг – дискотека „ Оксижен “. Още до момента в който босът му е под домакински арест по обвинявания за водач на ОПГ, половината от до неотдавна посочения като най-оборотния нощен клуб в Слънчев бряг беше изринат от багерите като противозаконна сграда.

Последваха инспекции на данъчните, които два пъти изземаха оборота на дискотеката, защото „ Оксижен “ натрупала огромни отговорности към страната. Малко след Национална агенция за приходите дискотеката посети и вицепремиерът Валери Симеонов. Той затвори заведението при започване на август поради мощна музика, а след скандал с полицията беше задържан DJ STANCHO. Вицепремиерът публично разгласи, че дневният оборот на „ Оксижен “ е към 8 000 лева (б.р. близо четвърт милион на месец), все пак притежателите не желали да заплащат отговорностите към хазната.

По неофициална информация Кузманов възнамерявал да реалокира ”Оксижен “ на друго място в Слънчев бряг през идващия сезон. Босът въобще не се тормозил от инспекции, а най-популярните му заведения в Банско и Студентски град били резервирани от месеци за Нова година.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР