Лично правосъдие“ е напрегнат трилър, разказващ историята на д-р Пол

...
Лично правосъдие“ е напрегнат трилър, разказващ историята на д-р Пол
Коментари Харесай

Брус Уилис взима закона в свои ръце (ВИДЕО/СНИМКИ)

„ Лично правораздаване “ е под напрежение трилър, разказващ историята на доктор Пол Кърси (Брус Уилис) – хирург, който работи в незабавното поделение на болница в Чикаго, където всекидневно вижда крайния резултат от насилието, което се шири по улиците на града. Един ден неговата брачна половинка (Елизабет Шу) и щерка му (Камила Морон) са брутално нападнати в дома им.

Полицията, претрупана от голямото количество закононарушения, е неспособна да позволи случая. За да получи правдивост, Пол е заставен да намери и отмъсти на нападателите на фамилията си, поемайки правораздаването в свои ръце. Когато анонимното изтребване на нарушители притегля вниманието на медиите, хората стартират да се чудят дали смъртоносният отмъстител е ангел пазител или персонификация на мрачния жътвар.

Пол Кърси се трансформира в човек с две лица: избавя животи и ги лишава. Той е брачен партньор и татко, който пробва да се грижи за фамилията си, само че и сенчеста фигура, бореща се с престъпността в Чикаго. Той е хирург, вадещ патрони от телата на обвинени, само че и мъж, търсещ правдивост, който обществото назовава „ Неумолимия жътвар “, а полицията преследва и незабелязано притиска.

„ Лично правораздаване “ е шокиращ портрет, който провокира нашите обичайни показа за света, в който живеем и предизвика мощни реакции. Пренасяйки в наши дни дълбоките и комплицирани тематики от романа на Брайън Гарфийлд и вкарвайки нови вълнуващи детайли и хладнокръвен взор към душeвността на хората, филмът ще предложи на феновете едно незабравимо трилър-изживяване.

Лично правораздаване идва в кината на 24 ноември.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР