Лично послание е изпратил американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп

...
Лично послание е изпратил американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Доналд Тръмп писа на Анита Мейзер

Лично обръщение е изпратил американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския до скандалната силиконка Анита Мейзер, която след излежаване на присъда за ликвидиране на мъжа си Николай се завърна дефинитивно в CѝЩ.

Българката с американски паспорт е върла фенка на републиканеца Тръмп, който на 3 ноември ще мери сили за втори мандат като държавен глава с съперника си от Демократическата партия Джо Байдьн. Именно идният избор е мотив за персоналното послание на американския президент към Мейзер.

„ Скъпа Анита, Благодаря за поддръжката! Заедно ние ще създадем още веднъж Америка велика “, написа на картичката адресирана персонално до Мейзер. На нея е портретът на необятно усмихна тия и със пресен външен тип американски президент и явно е юридически, преди Тръмп да пипне ковид.

За никого не е загадка, че сходни предизборни материали се изготвят и разпращат до гласоподавателите в Съединени американски щати от голяма пиарска войска, която стои зад акцията. Въпреки това при такова внимание гласоподавателите се усещат поласкани, още повече когато в посланията има персонално и поименно послание към тях. За вниманието на Тръмп Мейзер сама се похвали в обществената мрежа, написа „ България Днес “.

„ Днес получих нещо, което е извънредно скъпо за мен - този портрет персонално подписан за мен от най-великия американски президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския за всички времена. Обичам този човек от дълго време и съм доста щастлива и горда да съм негова фенка и го боготворя като президент на най великата страна Америка. Благодаря на Господ, че съм стигнала и аз до тук и да пребивавам на същата земя и континент с този неповторим човек. Молете се всички по света той да завоюва, другояче сме погубени като човешки същества, без значение къде живеем, в коя страна “, написа Мейзер в мрежата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР