Лично на нас кафето винаги ни се е струвало малко

...
Лично на нас кафето винаги ни се е струвало малко
Коментари Харесай

Време е да сменим кафето с йерба ма̀те

Лично на нас кафето постоянно ни се е коствало малко по-силно, в сравнение с би било рационално. Често треперим, спим по-трудно, нервира стомаха и какво ли още не. В същото време чайовете просто не ни дават задоволително кофеин, тъй че да претърпяваме часовете в офиса.

Отговорът на цялото това наше мрънкане е йерба ма̀те. Ма̀тето е тип южноамерикански чай, който с изключение на кофеин, зарежда тялото с доста потребни субстанции, което го прави идеалната утринна напитка.

За разлика от кафето, което се оказва прекомерно мощен стимулант за мнозина, ма̀тето дава уравновесен тонус и осезаемо покачване в концентрацията. То е цялостно с антиоксиданти, които се усещат и в чистия му, естествен усет. Този античен чай подтиква и опорно двигателната система, прави ни по-издръжливи и оказва помощ да горим с до 24% повече мазнини, в случай че го одобряваме преди подготовка.

За разлика от кафето, което се оказва прекомерно мощен стимулант за мнозина, ма̀тето дава уравновесен тонус и осезаемо покачване в концентрацията. То е цялостно с антиоксиданти, които се усещат и в чистия му, естествен усет.

Този античен чай подтиква и опорно двигателната система, прави ни по-издръжливи и оказва помощ да горим с до 24% повече мазнини, в случай че го одобряваме преди подготовка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР