Лично Донатела Версаче е избрала един от най-успешните български модели

...
Лично Донатела Версаче е избрала един от най-успешните български модели
Коментари Харесай

Наш модел стана лице на Версаче

Лично Донатела Версаче е избрала един от най-успешните български модели Кремена Оташлийска за новата специфична фотосесия за сбирка Resort 2019 на стилния колос.

В решението на звездната дизайнерка натежало мощното усещане, което българката направила с положителната си форма след раждането, написа dir.bg. Оташлийска има 2-годишен наследник, който отглежда тук в България.

Всички модели за влиятелния ангажимент са показани само от Кремена, а тя свети в 90-арски жанр със смели цветове и принтове с винтидж логото на марката. „ Митичната Медуза, градското момиче, което е постоянно самоуверено в своя жанр “, това е наклонността в най-новата сбирка на Версаче, за чието рекламно лице е определена Оташлийска. Българката работи с най-големите фешън марки като предишния септември дефилира, дружно с Кая Гербер и Наташа Поли, с пролетно-лятната сбирка още веднъж на Версаче на Седмицата на модата в Милано. Само за 2017-та се е изявявала за Версаче, Балмейн и Шанел. Листната е в осем огромни организации, основани в Ню Йорк, Париж, Милано, Лондон, Барселона, Берлин, Копенхаген и Стокхолм.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР