Лично число в нумерологията се определя, като съберете цифрите на

...
Лично число в нумерологията се определя, като съберете цифрите на
Коментари Харесай

Нумерология: Лично число 3

Лично число в нумерологията се дефинира, като съберете цифрите на датата, месеца и годината на раждането ви по този начин, че най-после да се получи едноцифрено число.

Хората с персонално число три са надарени, с изострен разум и мощно развита вътрешен глас. Тройката подарява хората с досетливост и невероятна еластичност – както във физически, по този начин и в интелектуален смисъл.

Личното число три кара човек непрекъснато да се интересува от дребните елементи и да има многочислени и многостранни ползи.

Това са чувствителни хора, които са склонни да търпят ограничения и да вършат жертви в името на околните и приятелите си. Те са подготвени да създадат жертви и за хора, които въобще не познават или познават неотдавна.

Такива хора обичат да са в центъра на вниманието и похвалите им доставят огромно наслаждение. Те безусловно не могат да се усещат добре, в случай че дневно не получат най-малко един комплимент.

 Работа

Те имат способността да се любуват на живота и да доставят наслада на хората към тях. Те постоянно одобряват протичащото се с тях като знак на ориста.

Почти няма хора, които да устоят на техния сексапил. Те умеят да приказват и от време на време хората даже ги считат за бъбриви. Те са контактни и елементарно се сприятеляват с нови хора.

Те елементарно се оправят с сложните обстановки. Техният възторг и оптимизъм са ентусиазъм за другите хора и им оказват помощ да станат по-активни.

Тези хора рядко се пробват да преобладават над околните си. Те постоянно са добре признати във всяко общество, имат доста другари и хора, които се съгласяват безусловно да ги поддържат.

Негативната страна на това число е че тези хора не могат да изразходват вярно времето и гения си. Те са прекомерно прочувствени, а когато имат пари, ги пръсват, с цел да зарадват приятелите си с дарове и екскурзии.

Те в никакъв случай нямат проблеми с печеленето на пари. Техният огромен проблем е да съумеят да задържат за себе си най-малко част от извоюваното.

Хората с персонално число три имат триумфи в разнообразни сфери. Най-подходящи за тях са свободните специалности, тъй като те са креативен натури.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР