Лично аз отказах на Христо Иванов делкането, което той ми

...
Лично аз отказах на Христо Иванов делкането, което той ми
Коментари Харесай

Пеевски: Лично отказах на Христо Иванов делкането, олигарсите зад него искат да вземат прокуратурата, ясни сте ми

" Лично аз отхвърлих на Христо Иванов делкането, което той ми предложи в моя кабинет. Делкането да бъде сигурен по какъв начин ще се избере Висшия прокурорски съвет, с цел да бъде определен ортака му Андрей Янкулов от неговия Антикорупционен фонд за основен прокурор и за зам.-главен прокурор Сава Петров. Лично заставам зад думите си - Христо Иванов и олигарсите зад него желаят да вземат прокуратурата. Това е истината - борбата е за КОНПИ и прокуратурата. Олигархията желае да овладее страната " - това описа пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на групата на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Имаше положителни диалози за конституцията по какъв начин всичко ще е транспарантно, по какъв начин Венецианската комисия ще каже кои регулатори да бъдат със 160 гласа. Но Христо Иванов излъга, като сподели да не ги слагаме регулаторите, а да уредим единствено в конституцията, че може да има регулатори, за които да се реши друго болшинство със законови актове, което не се случва сега. Логично е, когато има избрани парламентарни групи, ръководещи, и съпротива - подкрепящи, регулаторите да бъдат регулатори и да бъдат за цялата страна, а не да бъдат делнати 50 на 50 ", уточни Пеевски.

" Да спрат приказките към този момент по какъв начин ГЕРБ са с Движение за права и свободи. Кое е неприятното на Движение за права и свободи? Девет месеца, че Христо Иванов пи мазно турско кафе в моя кабинет и седеше в скута ми, до момента в който се случи конституцията и всичките ми идваха час през час, до момента в който създадем измененията, които са значими за България и ги направихме за хората. Сега ще ми споделя през днешния ден в изявление, че още веднъж ще извади тематиката Движение за права и свободи. Коя бе, Христо, приятелю мой? Темата е, че Движение за права и свободи е най-национално виновната партия и крепи това държавно управление девет месеца. Ако нас ни нямаше, нямаше да го има. Маските би трябвало да паднат, Христо. Всичко свърши. Вие сте ми ясни ", сподели депутатът. " В залата се случи нещо нечувано - изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят сега плана на " Уестингхаус " за нуклеарна централа поради Свилен Спасов, сътрудникът на Държавна сигурност, персонално посочен от тях в борда на това сдружение ", сподели Делян Пеевски.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР