Личният треньор на Стилияна Николова - Валентина Иванова – беше

...
Личният треньор на Стилияна Николова - Валентина Иванова – беше
Коментари Харесай

Треньорите на Стилияна Николова: Тя е герой със смело сърце

Личният треньор на Стилияна Николова - Валентина Иванова – беше доста щастлива от извоюваните два сребърни медала от втория спортен ден на Световното състезание по художествена гимнастика в София.

„ Стилияна има едно самоуверено сърце, доста самоуверен играч, с всяко излизане добива по-голям опит. Да, позволи неточност на бухалки, само че се случва. За четирите уреда в многобоя ще са единствено 9 девойки и ще се въртят много бързо, само че сме упражнявали и за това “, показа Валентина Иванова.

Днес тя завоюва оценките във финалите на бухалки и лента. По този метод българката, която е дебютантка на подобен огромен конгрес, има досега на шампионата три втори места, откакто взе и среброто на финала на обръч нощес.

„ Истински воин в Стилияна, доста съм щастлива, това за нас е един голям триумф. Постигна го, тъй като е доста добре готова. Не мога да си изкривявам душата, че ме е гняв за бухалките, тъй като се надявах да завоюва златен орден. Боряна се усеща малко по-добре, към момента е в болнично заведение, поисквам ѝ бързо излекуване. Мечтаем Стилияна да изиграе съчетанията си по най-хубавия метод в събота “, сподели основният управител на националния отбор – самостоятелно.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР