Личният треньор, на 25 години, който се появи в сезон

...
Личният треньор, на 25 години, който се появи в сезон
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Захария Ноубъл от Love Island признава, че е чувствал, че „психичното му здраве се влошава“ във вилата, защото е „изгубил рутината си“, докато споделя драматичната си загуба на тегло

Личният треньор, на 25 години, който се появи в сезон 10 на Love Island по-рано тази година, сподели, че се е почувствал, че „ напълнява във вилата, което го е предиздвикало да се почувства подтиснат “.

В извънредно изявление за MailOnline Захария искрено споделя телесната си промяна и какво прави, с цел да поддържа най-хубавата си форма.

Той сподели: „ В острова на любовта повече се борех да си намеря рутина, беше доста по-трудно да се придържам към нормалните си рутини.

„ Чувствах се, че съм наддаване на тегло, където изгубих рутината си и в известна степен усещам, че това укрепи предходния ми опит, когато се усещах изнемощял. Но в никакъв случай не съм усещал времето си да се съпоставям, просто бъдете щастливи с това, което сте.

Захария Ноубъл, на 25 години, призна, че е чувствал, че „ психологичното му здраве се утежнява “ в Острова на любовта, тъй като т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР