Личният шофьор на американския президент Доналд Тръмп го съди за

...
Личният шофьор на американския президент Доналд Тръмп го съди за
Коментари Харесай

Шофьорът на Тръмп го даде под съд

Личният водач на американския президент Доналд Тръмп го съди за незаплатен ексклузивен труд. Ноъл Синтрън упреква някогашния си началник в сребролюбие и употреба, оповестява TMZ.

Синтрън работел за Тръмп в продължение на 10 години и нито един път не получил покачване. В желае си водачът твърди, че милиардерът го принудил да се откаже от здравните си осигуровки и го карал да работи по 50-55 часа седмично.

По закон всеки отработен час над 40 на седмица се заплаща по 1.5 пъти естествената ставка. Синтрън твърди, че е натрупал 3 300 изключителни часа и Trump Corporation му дължи $178 000 (€152 877).

"Коравосърдечността и алчността на президента Тръмп се удостоверяват от обстоятелството, че въпреки и милиардер той нито един път не е нараснал заплатата на персоналния си водач ", цитира ищеца CNBC.

"Г-н Синтрън постоянно е бил възнаграждаван обилно и в сходство със закона за труда си. Щом обстоятелствата бъдат разяснени, чакаме цялостно оневиняване от съда ", дават отговор на обвиняванията от Trump Corporation.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР