Личният състав на ОДМВР-Бургас е в покруса след поредната скръбна

...
Личният състав на ОДМВР-Бургас е в покруса след поредната скръбна
Коментари Харесай

БУРГАС В ШОК: Млад полицейски шеф умря в съня си

Личният състав на ОДМВР-Бургас е в мъка след следващата скръбна вест, че са изгубили лоялен на реда и закона сътрудник, написа " Флагман ". 

Снощи в съня си е умрял началникът на бранш „ Криминална полиция “ в Пето РУ-Бургас Михаил Стоилов, на 48 години. Никакви признаци не е имало за тази внезапна потресаваща гибел. 

Всеки ден топ криминалистът спортувал, а в събота и неделя постоянно правел маратони в Морската градина. Няма пояснение за тежката загуба, споделят служителите на реда. Снощи Стоилов вечерял и си лежащ рано, тъй като през днешния ден е имал задоволително доста задания. Сутринта брачната половинка му се учудила, че към момента не се разсънва. Докоснала го и с смут открила, че е умрял.

Полицаят има две деца, студенти. Утре в 13 ч. ще бъде погребението в Гробищния парк на Бургас. 

Михаил Стоилов е служител на реда от кариерата. Започва като редови еднообразен контрольор в Първо районно управление (на МВР) и откакто бързо потвърждава качества на експерт, е изместен в групата за битка с проведената престъпност. По-късно става шеф на престъпна група в РУ-Приморско, след което е нараснал до шеф на Криминална полиция към Пето РУ-Бургас. 

Само преди броени дни Пето РУ-Бургас по същия фрапантен метод загуби своя шеф на охранителния бранш – Живко Енев. Той умря на 20 ноември – в съвършено здраве, откакто няколко дни по-рано пострада при безразсъден случай и получи над 30% изгаряния. Състоянието му бе несъвместимо с живота. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР