Личният лекар д-р Гергана Николова сподели за огромна лична трагедия,

...
Личният лекар д-р Гергана Николова сподели за огромна лична трагедия,
Коментари Харесай

Пиян шофьор убил сина на д-р Гергана Николова

Личният доктор доктор Гергана Николова показа за голяма персонална покруса, до момента в който разясняваше случаите, които предизвикват на пътя използвали алкохол или дрогирани водачи.

" Темата е доста огромна и за жалост доста сериозна. Когато приказваме за водачи, седнали зад кормилото, пили или използвали наркотични субстанции, би трябвало да кажем, че у дома постоянно има една майка, която чака детето си и може да не го дочака. Аз съм от хората, които не дочакаха сина си поради подобен водач “, призна доктор Николова в предаването " Пресечна точка " по Нова телевизия.

„ Искам да кажа на всички, които сядат по този начин зад кормилото: Вие, имате майка, тя ви мисли и ви чака да се приберете у дома и да се обадите, че сте пристигнали. Всеки един от нас има деца, има близки, има родители и тогава, когато те са зад кормилото, той просто желае да се приберат живи и здрави у дома. Съжалявам, че по този начин прочувствено приказвам, само че съм човек, който го е претърпял от първо лице. Ще кажа единствено едно, че няма нищо по-важно от живота и от здравето. Не го споделям единствено като доктор, споделям го като човек, като майка, като родител, който седи и чака детето му да се прибере. Когато един родител изгуби дете, той губи своя живот “, сподели още доктор Гергана Николова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР