Личният живот на участничката в последния сезон на Сървайвър“ много

...
Личният живот на участничката в последния сезон на Сървайвър“ много
Коментари Харесай

Ужасяващо: Татяна разкри страшна тайна

Личният живот на участничката в последния сезон на „ Сървайвър “ доста рядко е излизал на показ през годините. Само най-близките й знаят през какви тествания е минала. Те са калили духа й и са я създали по-силна.

Най-тежкият миг в живота на Татяна е, когато губи своята майка. 60-годишната жена умира в резултат на пожар, породен от експлоадирането на газова бутилка в дома й в Съединение. Изгарянията са несъвместими с живота и тя издъхва в болница в града.

Татяна споделя, че гледката е била страшна. Със сина й Атанас  са я видели да гори жива. Тя не пожелава на никого сходен смут.

Преди година е имала и различен тежък миг, поради който изпада в дълбока меланхолия. С молебствия към Господ съумяла да се съвземе.

Мечтата й била да отиде да живее в някоя джунгла, надалеч от хората. Именно тогава идва и предлагането от „ Сървайвър “ и фантазията й се сбъдва.

Татяна счита, че представянето й във формата е било почтено. По краката й обаче към момента има незараснали рани. И двете й колена са в белези, които ще останат до края на живота й, с цел да и припомнят това необикновено прекарване.

Инфо: marica.bg

Тагове: Татяна фолк певица „ Сървайвър “ тайна
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР