Личният живот на Меган Маркъл преди да стане херцогиня неведнъж

...
Личният живот на Меган Маркъл преди да стане херцогиня неведнъж
Коментари Харесай

Тайната тръпка на Меган преди да срещне Хари

Личният живот на Меган Маркъл преди да стане херцогиня нееднократно е бил обект на огромен интерес. Бившата актриса има един брак зад тила си, само че и не една и две любовни връзки, които не престават да ни вълнуват, макар че към този момент е омъжена жена.

Тези дни се появи информация за случка на Маркъл с артиста и победител от британския X Factor Мат Кардъл . Според медиите на Острова, връзката посред им е почнала през 2015 г, а първата крачка е направила самата Меган.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Matt Cardle (@mattcardleofficial) на Авг 10, 2018 в 9:39 PDT

Тя е изпратила известие с поздравления и похвали на изпълнителя, а той очевидно е останал прелестно сюрпризиран от това внимание. Кардъл я познавал от ролята й в " Костюмари " и в считал за красива. И по този начин в един миг онлайн връзката разумно се трансформирала в срещи онлайн, написа Daily Mail.
 Принц Хари, Меган Маркъл и първата им годишната от сватбата
Хари и Меган една година след сватбата

Какво се случи за 12 месеца фамилен живот

До какъв стадий обаче са стигнали връзките сред Маркъл и Кадръл можем единствено да допускаме. Ясно е, че двамата са изпитвали взаимно привличане, само че то към този момент е в предишното и няма защо да забележим херцогинята.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР