Личният живот на Илон Мъск е доста динамичен и човек

...
Личният живот на Илон Мъск е доста динамичен и човек
Коментари Харесай

Талула Райли и Томас Броуди-Сангстър - бившата на Илон Мъск се сгоди

Личният живот на Илон Мъск е много динамичен и човек мъчно може да наблюдава и запомни връзките и браковете на милиардера.

Бившите на Мъск обаче също не си губят времето и търсят способи да продължат живота си. Талула Райли е точният образец.

От профилите на актрисата в обществените мрежи разбираме, че тя се е сгодила за сътрудника си Томас Броуди-Сангстър. И двамата споделиха радостната вест в профилите си в обществените мрежи, като написаха, че са доста щастливи.

33-годишният Томас Броуди-Сангстър е прочут с функциите си в Queen`s Gambit, " Лабиринтът: Невъзможно бягство " и Game of Thrones. Докато 37-годишната Талула Райли сме гледали в Pride & Prejudice, " Генезис " и " Западен свят ", напомнят от People.

Двамата се срещат на снимачната площадка на Pistol, като първите изказвания, че са двойка се появиха през лятото на 2021 година, само че като цяло не обичат да приказват за връзката си.

Талула Райли преди този момент бе омежена за Илон Мъск на два пъти. Първият им брак продължи от 2010 година до 2012 година, а вторият от 2013 година до 2016 година Милиардерът пък реши да поздрави някогашната си брачна половинка за годежа. В Twitter той написа " Поздравления " и емотикон на сърце.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР