Личният живот на Емили Ратайковски в момента може и да

...
Личният живот на Емили Ратайковски в момента може и да
Коментари Харесай

Защо Емили Ратайковски остана само по бански насред Ню Йорк

Личният живот на Емили Ратайковски сега може и да е много неразбираем и замайващ за безбройните ѝ фенове. След като през 2022 година се раздели с бащата на сина си, моделът се впусна в редица мимолетни връзки, очевидно без никакво желание да задълбава в тях - просто забавлявайки се и наслаждавайки се на свободата.
 Емили Ратайковски - още веднъж откровена за секса и за ходенето по срещи
Емили Ратайковски още веднъж е откровена за секса

Нова порция самопризнания от модела

Има обаче едно нещо, в което почитателите са сигурни - Емили постоянно е изкусителна и секси. Достатъчно е единствено да хвърлим един взор на последната ѝ фотосесия, с цел да се убедим още веднъж в това.

Поредицата от фотоси моделът показа в своя Instagram профил. На тях виждаме Ню Йорк, със слънчевите улици, високи здания и емблематични мостове. И посред типичната градска среда театралничи Емили - по безусловно нетипично за мястото облекло. Красавицата носи, освен това без никакво терзание, само... бански.

" За градските девойки и идното лято ", гласи надписът към обявата.

Безспорно забавно е решението на Емили да показа по този метод новата сбирка бански костюми от личната си фешън марка Inamorata. Моделите са цветни, изпъстрени с шарки или с леопардов принт. И наложително мощно изрязани, предизвикателни и оставящи малко на въображението, написа Hollywood Life.

И по всичко проличава, че почитателите са останали задоволени. Те засипват с похвали модела, наричайки я " дамата, която разкрасява света с усмивка и хубост " или определяйки я като " доста красива ".
 Има ли омраза сред Емили Ратайковски и Оливия Уайлд поради целувките с Хари Стайлс
Има ли омраза сред Емили Ратайковски и Оливия Уайлд (заради Хари Стайлс)

Емрата приказва пред Vogue Испания

Освен с провокативните фотоси, неотдавна Емили провокира вниманието върху себе си и с едно видео, в което се вижда по какъв начин разменя буйни целувки с Хари Стайлс. Дали обаче сред нея и изпълнителят има освен това от флирт, занапред ще разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР