Личният живот на бившата поп звезда Заки от години е

...
Личният живот на бившата поп звезда Заки от години е
Коментари Харесай

Папараци Уловиха Заки И Младото Му Гадже На Морето

Личният живот на някогашната поп звезда Заки от години е обгърнат в тайнственост. В светското пространство от дълго време се шушука, че тогавашният артист от „Авеню“ и наставник в „Х Фактор“ е апатичен към дамите и харесва мъже, само че неговите гаджета се пазеха в загадка. Той в никакъв случай не е отричал, че е хомосексуален, само че не е и афиширал.

Неотдавна Заки бе видян в компанията на тайнствен младок в столичния „Сити Маркет Център“, а преди дни папараците на „Уикенд“ попаднаха на любовната идилия на 51-годишния Заки със същия юноша на плажа в Синеморец.

Двамата мъже бяха избрали за лятната си почивка по-спокойно морско градче с вярата, че там няма да се изсипе столичният елит, който да ги одумва месеци наред.

Дипломираният познавач по интелектуална благосъстоятелност откара до самия плаж последното си гадже с бляскав бял „Ягуар“. Менторът паркира возилото си на метро от брега на морето, с цел да го държи под око. Мистериозният сателит на Заки слезе от скъпарската кола единствено с четиво за плажа, а певецът  нарами сака с плажните такъми.

За да не притеглят вниманието на останалите, двамата избраха един от крайните чадъри и опънаха шезлонгите си под него. Касиерът, който събира парите за чадъри и шензлонзи, незабавно отиде, с цел да вземе 20 лв.. В този миг Заки таман омотава хавлиената си забрадка към кръста и си събува бермудите, с цел да си обуе банския. За да отпрати натрапника бързо бърка в чантата и подава сумата. След това обува банския и отива да се разхлади в морето.

След това ляга на шензлонга, с цел да събира слънчеви лъчи. От време на време младежът палаво протяга ръка към Заки и го гали по рамото. Когато слънцето изчезва артистът отива до близкото заведение и по-късно се връща с бутилка бяло вино и две пластмасови бутилки, отбелязва седмичното издание.

САМО В SECRET.BG! ЕТО Гражданско отделение НОВОТО ЛЪВЧЕ НА ЗАКИ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР