Личният живот на Бела Торн е наистина динамичен, защото в

...
Личният живот на Бела Торн е наистина динамичен, защото в
Коментари Харесай

Бела Торн е сгодена за втори път

Личният живот на Бела Торн е в действителност динамичен, тъй като в него постоянно има някакви непредвидени промени. Така да вземем за пример през лятото на предходната година актрисата разгласи раздялата си с Бенджамин Масколо.
 Бела Торн, Емили Ратайковски и разкритията на актрисата за проблемите, които е имала като дребна
Когато Бела Торн е щяла да бъде уволнена поради фотография по бански

Актрисата се забърква в неприятности още от ранна детска възраст

Двамата бяха сгодени, само че до женитба по този начин и не се стигна. Малко след раздялата Торн обаче срещна още веднъж любовта в лицето на Марк Емс. Според Vogue, двамата са се срещнали през предходната година на празненството за рождения ден на Кара Делевин в Ибиса.

Очевидно любовта им се развива освен бурно, само че и бързо, тъй като Торн и Емс са сгодени. Потвърждението идва от профила на Бела Торн в Instagram. Там актрисата разгласява серия от фотоси и видеа, в които е с Марк Емс.

Още на първата се вижда големият годежен пръстен. Според Vogue, предлагането за брак е пристигнало в средата на този месец, само че към него няма повече информация за момента. Не се знае и нищо за проектите на двойката за сватбата.

Марк Емс, който е бизнесмен и един от притежателите на бар Mulberry в Ню Йорк, и Торн направиха връзката си публична на Свети Валентин с пост още веднъж в Instagram. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР