Личният живот на актьора Филип Буков в последно време буди

...
Личният живот на актьора Филип Буков в последно време буди
Коментари Харесай

Филип Буков се целува страстно на плажа

Личният живот на артиста Филип Буков напоследък буди сериозен интерес. Свързваха го с младата певица Виктория Георгиева, която ни показа на " Евровизия ", само че двамата се оказаха единствено сътрудници и другари.

Ето, че преди часове самият той показа каква е истината и кого целува толкоз буйно на плажа - гаджето си Ива, с която някои побързаха да го разделят. Това, което вършат двамата на плажа, освен, че събра погледите, само че и накара фенките му да онемеят.

Кадърът е качен на стори във фейсбук профила на Буков, а той придвидливо е сложил таг на обичаната си Ива, ако някой си намерения отново нещо, което не дава отговор на истината.

Малко, откакто подвигна адреналина със буйната морска целувка, Филип Буков хвърли и още една бомба, само че без да даде повече детайлности. " Ожениха ме ", непосредствено си призна той, публикувайки фотография, на която е със моден костюм, баш като жених.

Какво тъкмо се случва в живота на Филип Буков и дали в действителност е минал под олтара, или пък е част от някой предстоящ план, доста скоро ще стане ясно, тъй като след тези вести, няма метод артистът да не бъде атакуван за мнения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР