Личният агент на Антъни Дейвис Рич Пол заяви в интервю

...
Личният агент на Антъни Дейвис Рич Пол заяви в интервю
Коментари Харесай

Рич Пол: Бостън може да привлече Антъни Дейвис, но това ще бъде за една година

Личният сътрудник на Антъни Дейвис Рич Пол съобщи в изявление за " Спортс Илюстрейтед ", че неговият клиент би играл за Бостън през идващия сезон, само че най-вероятно ще напусне отбора през идващото лято. " Келтите " са считани за главния любимец за подписа на тежкото крило на Ню Орлиънс, само че Пол отхвърли да даде каквито и да е гаранции, че Дейвис ще бъде податлив да подпише нов контракт с възможния си нов отбор.

В началото на годината Дейвис пожела обществено да напусне сегашния си тим Ню Орлиънс, само че тогава " пеликаните " отхвърлиха да го трансферират, надявайки се, че през лятото ще могат да получат точно от Бостън доста по-висока цена за звездата си.

" Бостън може да направи прехвърлянето и да вземе Антъни Дейвис, само че това ще бъде единствено за една година. Имам поради, че ние ще отидем там и ще осъществим нашата част от оставащия контракт, който е за още година, само че през 2020 година Антъни Дейвис ще бъде свободен сътрудник. В Бостън са наясно с това, тъй като съм им го споделил. Ако Антъни реши да не продължи с Бостън, а те са дали играчи и пикове за него, дано не упрекват Рич Пол ", съобщи сътрудникът.

" Нямам концепция къде ще играе той през идващия сезон. Но това не е и толкоз значимо. Дейвис ще бъде свободен сътрудник след година. Дотогава обаче има още година, през която той би трябвало да играе. Но след нея той ще бъде свободен да подпише с тима, с който желае ", сподели още Пол.

Още през това лято Антъни Дейвис има опция да подпише нов 5-годишен контракт на обща стойност 240 милиона $ с Ню Орлиънс, само че желанието на играча е да напусне клуба. Според медиите в Съединени американски щати Дейвис избира да продължи кариерата си в Ню Йорк или Лос Анджелис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР