Личния живот на Николай Хаджигенов е обвит в мистерия за

...
Личния живот на Николай Хаджигенов е обвит в мистерия за
Коментари Харесай

Вижте жената на Николай Хаджигенов

Личния живот на Николай Хаджигенов е обгърнат в тайнственост за разлика от този на политическата му партньорка Мая Манолова. Мнозина считат, че депутатът от новоизлюпената партия ИБНИ е ерген, само че се оказва женен с три деца, писа Ретро.  Съпругата му Елена е инженер и е приключила „ Електронна техника и микроелектроника “ в Техническия университет София, писа Ретро.

Отбелязала е, че е работила за два от най-големите мобилни оператори у нас, а напоследък има собствен бизнес надалеч от предходните й занимания. Тя прави ръчно изработени  арт артикули като календари, шалове, чаши и други сувенири и ги продава.

Оказа се, че синовете на Хаджигенов са по-известен от татко си, изключително в спортните среди.

По-големите - Борислав и Лъчезар са първенци по кикбокс и имат оценки от всевъзможни конгреси – държавни, европейски, международни. И третият по-малък брат потегля по пътя  на своите батковци и е станал войник. Големите деца на Хаджигенов към този момент са студенти освен това не е къде да е, а  в един от най-скъпите университети в Европа „ Шефилд “ във Англия. Лъчезар и Борислав са избрали пътя на татко си и са  записали да учат право.

Справка в формалния уебсайт на елитния ВУЗ демонстрира, че таксата за една образователна година е сред 19 050 и 24 450 английски лири, което е надлежно сред 43 и 50- 60 хиляди лева за четиригодишното образование.  Само на един от синовете си Хаджигенов ще би трябвало да заплати почти 200 хиляди лв., а за двамата 400 бона, като в тези суми не влизат джобните, разноските за храна и живот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР