Личните драми при фолк певицата Рени няма край. След като

...
Личните драми при фолк певицата Рени няма край. След като
Коментари Харесай

Драма в поп фолка! Ужасна беда сполетя Рени СНИМКА

Личните драми при фолк певицата Рени няма край. След като огромният наследник си събра багажа и се изнесе да живее самичък, подсилен от татко си, който заряза цялото семейство още преди години и се хвана с друга жена, в този момент и любовно отчаяние връхлетя чалга фурията.

В края на 2020 година Рени сподели в ефирен ефир доста безценен годежен пръстен с елмаз, който не сваляше от ръката си. Изпълнителката отхвърляше да разкрие повече детайлности, само че пък не криеше какъв брой щастлива и влюбена се усеща.



На летните й фотоси пръстенът беше неизменима част от нея, само че на последната й фотография виждаме, че той не е на ръката си. Ясно се вижда и разлика в тена, което издава, че цяло лято се е пекла с диамантеното украшение, само че есента започва още веднъж сама и разочарована от мъжкото съсловие.

Наш кореспондент научи, че Рени се е разделила с мистериозния мъж, с който имаше съвсем едногодишна връзка. Запознати издават, че неговото име е Георги, само че и той съумял да разочарова изпълнителката и тя решила още веднъж да бъде " като птица свободна ".

Вместо да ближе любовни рани, Рени се е отдала на разкрасителни процедури, с които освежава типа си. Очевидци издават, че в последно време много се е подмладила и е съумяла фрапантно да отслабне, а лятото й минало извънредно интензивно с доста участия и пътешестване из цялата страна, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР