Личните данни не са добре подсигурени и могат да се

...
Личните данни не са добре подсигурени и могат да се
Коментари Харесай

Трудно ще намерим баланс между удобство и сигурност

Личните данни не са добре подсигурени и могат да се употребяват

„ Стана напълно явно, че персоналните данни не са добре подсигурени и могат да бъдат употребявани, с цел да повлияят на значими решения “, споделя Людо Антонов, Pinterest

Дигиталната сигурност ще е най-важният приоритет за 2018 година както за потребителите, по този начин и за международния бизнес, съобщи един от водещите международни цифрови специалисти – Людо Антонов, шеф „ Инженерно развиване “ в Pinterest.

„ Стана напълно явно, че персоналните данни не са добре подсигурени и могат да бъдат употребявани, с цел да повлияят на значими решения по непредвиден до момента метод “, сподели Антонов, който ще приказва пред българска публика по време ва конференцията DigitalK 2018 в края на май в София.

„ Слабостта в тази сфера стартира да се вижда преди няколко години, когато имаше пробиви в сигурността на разнообразни софтуерни компании, само че едвам в този момент стана ясно какъв брой е значима добре измислената тактика за цифрова сигурност “, добави Антонов.

По неговите думи, измененията в тази посока към този момент започнаха, само че ще извървим дълъг път преди да се откри баланс сред удобството и сигурността на потребителите.
още по тематиката
В последните пет години Людо Антонов работи сполучливо за увеличение на дейните потребителите на Pinterest от 20 до 200 милиона на месец в международен мащаб. Преди това той заема позиции в Microsoft и в една от най-големите платформи за онлайн развлечение и стрийминг в Съединени американски щати – Hulu.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР