Личната гвардия на собственика на Ботев Пловдив Антон Зингаревич продължава

...
Личната гвардия на собственика на Ботев Пловдив Антон Зингаревич продължава
Коментари Харесай

Наказателната бригада на Зингаревич расте, тарторът й с множество криминални прояви

Личната армия на притежателя на Ботев Пловдив Антон Зингаревич продължава да пораства, както и да всява боязън измежду почитатели и чиновници на клуба, които имат друго мнение за развиването на тима.
Прочетете още
Както TrafficNews писа, двама от тарторите на фракции на бултарсите са били привикани за диалози на Колежа, а по-късно са били бити и заплашвани. Причината за физическата експанзия е била да не се допусне конфигуриране на публиката на клуба против собственика  Антон  Зингаревич  и съветското управление.

Въпреки разкритията ни, наказателната бригада от съветски вид към момента се вижда на Колежа. Нещо повече – към нея не престават да се причисляват нови членове, както от ъндърграунда, по този начин даже и настоящи униформени чиновници.

Сред тях е и служителя на реда от Трето РУ с букви М.М., който е бил забелязван със  посочения за главатар Въльо Петров.   Лидерът на пловдивския „ Вагнер ”  има голям брой престъпни прояви, като нееднократно е влизал в полезрението на органите на реда.

В предишното той е работил за известни лица от ъндърграунда като Митьо Очите,  Кънчо Маймуната, Маймуняка и други. 49-годишният Въльо е бил арестуван голям брой пъти, като е имал 7 повдигнати обвинявания. Сред тях са за въоръжен обир, похищение, нелегално придобиване и държане на оръжие, опиати,  ръководство на автомобил без брошура и други.

Той  нееднократно се е представял като чиновник на ДАНС пред почитателите на Ботев, а в други случаи, че е от военното контраразузнаване. В така наречен публични срещи той твърди, че е притежател на новата охранителна компания, с която Ботев имат контракт - “Security SKS ”. 

 Въпросният Въльо се хвалел с контакти на равнище " президентство " и даже демонстративно привиквал началника на бранш СПС Красимир Антонов. Също по този начин непрекъснато парадирал с връзките си с някогашния вътрешен министър Иван Демерджиев, който още веднъж се връна в попрището си юрист и обслужва делата на съветските притежатели на клуба.



Припомняме, че в  " акциите " против феновете  мъжете от бригадата на съветския притежател  са показвали служебни полицейски карти, като са казвали на пострадалите, че разполагат с информацията за фамилиите им, къде живеят, както и с техните досиета и тези на околните им.

Засега се знае, че физическа разпра е осъществена против двама от тарторите на бултрасите. Жертва на психоатаките обаче са били и други почитатели, както и чиновници на клуба.

Всичко пък се случва със знанието на притежателите, защото един от доближените до Зингаревич - Александър Ослан, е провел срещи с тарторите, на които не е участвал персонално. Ослан се показва за съучастник на притежателя на клуба и е акцентира, че тъст му е някогашен върховен чиновник от Държавна сигурност и непосредствен до управлението на ДАНС. 

Кои влизате още в наказателна бригада, вижте в линка:

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР