Личната ангажираност на Борисов с Антон Хекимян, независимо, че по

...
Личната ангажираност на Борисов с Антон Хекимян, независимо, че по
Коментари Харесай

Доц. Светослав Малинов за Хекимян: Борисов лиши ГЕРБ от естествен кандидат

„ Личната ангажираност на Борисов с Антон Хекимян, без значение, че по време на акцията го нямаше до претендента, се усещаше. Имаше чувството, че Борис е наложил този претендент на софийската организация на ГЕРБ, че я е лишил от нейния натурален претендент и че персоналното е търсил подобен. Така този неприличен резултат се трансферира върху него “. Това разяснява пред bTV политологът Светослав Малинов.

„ ГЕРБ губи позиции. ПП-ДБ ще излязат доста мощни от такива избори, не тъй като побеждават ГЕРБ, а тъй като направиха пробив в локалната власт въобще. Това е коалиция, която не съществуваше на предходните избори. Тръгвайки от доста ниска база, в този момент ще покрие страната със съветници, с дребни кметове, а на няколко места и с кметове в огромни градове “, счита политологът.

Според него в ГЕРБ се е появила вяра да ръководи с Движение за права и свободи и да изтласка ПП-ДБ от изпълнителната власт. След резултатите тази идея на ГЕРБ към този момент е нездравословна за техните гласоподаватели. ГЕРБ към този момент би трябвало да има увереност, че в случай че не престават съдействие с Движение за права и свободи, те ще губят “, разяснява Светослав Малинов.
ТЕМА преди 1 час 704 преди 2 часа 1918 преди 3 часа 963
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР