Лична вражда стои в основата на подадените сигнали от Теслаков

...
Лична вражда стои в основата на подадените сигнали от Теслаков
Коментари Харесай

Лична е враждата между кмета на Стамболийски и Таслаков от „Възраждане”

Лична омраза стои в основата на подадените сигнали от Теслаков против кмета на Стамболийски. Припомняме, че през днешния ден Георги Мараджиев  бе привикан на разпит при масирана интервенция на полицията, а претекстовете за ареста му  все още не са ясни. Малко по-късно през днешния ден Стоян Теслаков от " Възраждане " пък разгласи в Народното събрание, че задържането на кмета на Стамболийски се дължи на негови сигнали.

По време на изказването си той комфортно пропусна да каже, че с Мараджиев имат обтегнати връзки, които не датират от през днешния ден.

В опит да търси спор с Мараджиев Теслаков е паркирал служебния си автомобил от Народното събрание  пред основния вход на Община Стамболийски за да попречва придвижването и свободния достъп до постройката, написа ПловдивПрес.  Постъпката на депутата е принудила кмета Мараджиев да сезира за неразрешеното влизане на МПС полицията в града, а съгласно изданието  камерите на входа на общината са снимали случката.

„ Да търкаш задната седалка на служебния автомобил, до момента в който данъкоплатците ти заплащат заплатата обаче не ти дава право да нарушаваш законите. Черният костюм, бялата риза, черните очила не те вършат мутра или патрон. Силно се колебая, че под черните облекла е бяла душата ти “, разяснява във връзка неприятната преживелица кметът.

В писмо до РУ-Стамболийски той упорства нарушителят да бъде глобен.
„ За 6 години, откогато съм кмет, по-нагъл водач не съм виждал! Да спреш пред входа на Общината, да нарушиш всички правила, да затвориш с автомобила си основния вход за жители и чиновници – еее!!!  И след това за какво кметът написа гневни постове! “, възмущаваше се Мараджиев в обществените мрежи.

По всяка възможност сезирането на полицията от кмета на Стамболийски е озлобило народния представител от „ Възраждане ” и той е решил да подаде сигнали за корупция против Мараджиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР