Личи си, че сме в предизборна кампания… опитват и санирането

...
Личи си, че сме в предизборна кампания… опитват и санирането
Коментари Харесай

Николай Нанков: Опитват и санирането да превърнат в „мръсна дума“

„ Личи си, че сме в предизборна кампания… пробват и санирането да трансфорат в “мръсна дума ”. Чули-недочули, всякакви инфлуенсъри и други “лидери на публично мнение ” хейтят наред против програмата за саниране на ГЕРБ. Защо ли? Ами в неделя идват избори, значимо е да се посее ненавист “, написа Николай Нанков от ГЕРБ в персоналния си фейсбук профил.

Ето какво още написа той:

А по какъв начин ще живеем от понеделник с тази отрова, никой не се пита.

 ГЕРБ/СДС

В Пловдив паднала изолацията на блок върху детска градина. Слава Богу, че няма потърпевши дечица.

В репортажа се показва и информация от общината, че постройката е санирана преди месец от частен вложител. Т.е. – не е по програмата за саниране, в която възложители са общините.

Редът оттук насетне е да се търси отговорност от изпълнителя за качеството на работа. Общините си имат контролни механизми и така нататък Но не – давайте да охулим и санирането навсякъде! На правилото, че е като футбола – всеки схваща от него и има мнение!

Ние ще продължим с ограниченията за енергийна успеваемост и понижаване на енергийните разноски както в многофамилните, по този начин и в еднофамилните жилищни здания. А и в обществените здания също. При облекчени процедури за кандидатстване, само че при непоколебим и първокласен надзор.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР