Либерото Владислав Иванов си е тръгнал сам от националния отбор

...
Либерото Владислав Иванов си е тръгнал сам от националния отбор
Коментари Харесай

Нова версия за скандала в националния отбор

Либерото Владислав Иванов си е тръгнал самичък от националния тим на България, научи Sportal.bg .

Късно нощес се появи новината, че селекционерът Пламен Константинов е изгонил Влади Иванов по време на първата публично контрола против Белгия във Варна.

Според близки до държавния отбор обстановката е била малко по-различна.

Селекционерът на националния тим на България Пламен Константинов е налетял на Владислав Иванов - Лимона по време на първата контролна среща с Белгия в събота.

По-време на мача в 4-ата част, при много отрицателен резултат за България, първо селекционерът е пуснал като запаса в игра Владислав Иванов. Либерото, което през миналия сезон игра за френския Ница, се е показал неприятно на посрещане и в отбрана и Пламен Константинов взел спиране. В него Константинов се развикал на Лимона, че не се е справил със дилемите си.

Влади Иванов му е отвърнал, че не е направил грешките преднамерено. Двамата са се спречкали и единствено бързата интервенция на Валентин Братоев и останалите национали са предотвратили по-сериозен конфликт сред селекционера и либерото.

В тайбрека Пламен Константинов още веднъж повикал от квадрата на запасите Влади Иванов и изискал да влезе в игра, Лимона обаче споделил на Теди Салпаров да си влиза на игрището.

Тогава Пламен Константинов декларирал на Влади Иванов, че в случай че не желае да играе, то може да си тръгне от националния тим. Либерото напуснал залата и се насочил към хотела, след което си събрал нещата.

От няколко дни Владислав Иванов е в София и не прави проекти изобщо да се завърне в държавния отбор за Мондиал 2018 или по-късно, до момента в който отпред на тима е Пламен Константинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР