Либерото на Дунав (Русе) Симеон Добрев е на мнение, че

...
Либерото на Дунав (Русе) Симеон Добрев е на мнение, че
Коментари Харесай

Симеон Добрев: Всеки самоуважаващ се спортист е длъжен да остане във форма

Либерото на Дунав (Русе) Симеон Добрев е на мнение, че макар оповестеното изключително състояние и липса на мачове всеки играч би трябвало да постави нужните старания, с цел да остане в добра форма. Държи доста на разпоредбите за сигурност и приканва всички да го вършат, само че и да запазят успокоение.

Какво друго описа пред BGvolleyball.com волейболистът, който бе част от националния тим до 19 години, можете да прочетете по-долу:
" Гледам да не се паникьосвам, тъкмо противоположното. Старая се да обръщам повече внимание на моите близки и да извозвам време с тях. Успявам да извозвам повече време с дребния си брат, оказвам помощ му с домашните, играем обичани игри дружно и гледаме филми. "
" Понеже затвориха всички фитнеси и зали, няма изключително огромен избор за тренировки. Вкъщи върша базови извършения с ластици и дъмбели. Правя коремни преси, гръбни и други дребни извършения. Нямаме съответни задачи от клуба, само че считам, че всеки самоуважаващ се състезател ще направи всичко допустимо, с цел да резервира своята форма ", изяснява Симеон.
" Спазвам добра персонална хигиена, мия си ръцете по-често, заобикалям скупчванията на хора на едно място. Трябва да носим защитни маски при излизане на открито, да заобикаляме контакт с заболели хора ", добавя той.



" Хора, запазете успокоение, оползотворете времето си. Всеки споделя в забързаното всекидневие, че няма време - в този момент е моментът да прочетете онази книга, която по този начин и не успяхте, да научите нещо ново от интернет. Да не забравяме преди всичко да обръщаме повече внимание на нашите фамилии, нашите най-близки хора. Сега е времето да им покажем какъв брой доста ги обичаме и ценим ", приключи младият волейболист.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР