Либерото Мартин Иванов ще носи екипа на Черно море (Варна)

...
Либерото Мартин Иванов ще носи екипа на Черно море (Варна)
Коментари Харесай

Черно море си върна либеро

Либерото Мартин Иванов ще носи екипа на Черно море (Варна) за новия сезон 2023/2024 в efbet Супер Волей, заяви президентът на клуба Красимир Илиев.

С това той става второто ново попълнение на варненци, след опитният диагонал Мирослав Градинаров, който се завърна в отбора след дълго неявяване.
 Миро Градинаров се връща вкъщи Миро Градинаров се връща вкъщи
На процедура Мартин Иванов също отбелязва завръщане в родния си клуб. Преди 4 години той бе преотстъпен на Берое 2016 (Стара Загора), преди две „ зелено-белите “ оповестиха, че към този момент е техен състезател. През този интервал бе непроменяемо с екипа на старозагорци.
 Живко Желев пред Sportal.bg: Берое освободи 8 волейболисти, само че ще вземе по-добри и ще се бори за медали Живко Желев пред Sportal.bg: Берое освободи 8 волейболисти, само че ще вземе по-добри и ще се бори за медали
След края на сегашния сезон от ВК Берое оповестиха, че се разделят с 8 играчи, като Мартин Иванов бе измежду оповестените имена.

„ Работим по селекцията за новия сезон, връщаме си наши волейболисти. Ще имаме и нови имена в състава “, разяснява за BGvolleyball.com Красимир Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР