Либерото и капитан на Марица (Пловдив) Ивелина Монова ще бъде

...
Либерото и капитан на Марица (Пловдив) Ивелина Монова ще бъде
Коментари Харесай

Ивелина Монова остава капитан на Марица и за новия сезон

Либерото и капитан на Марица (Пловдив) Ивелина Монова ще бъде капитан на отбора и през новия сезон 2022-2023.
Прочетете още
Монова има с клуба пет шампионски трофеи в НВЛ, пет пъти е вдигала Купа България и един път Суперкупа България.

Ива е артикул на школата на Марица и е част от състава спечелил първия трофей в историята на клуба – Купа България 2012. Тя има един сезон в чужбина с екипа на немския Алианц МТФ (Щутгарт) през сезон 2012-2013, преди още веднъж да се завърне в Марица и да стане част от най-успешния интервал в историята на клуба. Последно Ива Монова игра в чужбина и през сезон 2018-2019 за румънския Щиинца (Бакъу).

Монова е някогашна националка и е взела участие на Световното състезание в Япония през 2018 и Мондиала в Италия през 2014-а година. Участвала е и на Европейското състезание през 2011 година в Италия и Сърбия.

„ Ние излизаме всеки мач за победа и да реализираме върха, който стои пред нас. Ако някой тим съумее да ни затрудни или победи ще го поздравим. Смятам, че имаме волейболистки, които могат да пробият в бъдеще. Най-важното е да са живи и здрави и ги чака едно ярко бъдеще с вярна работа и настройка и това е бъдещето на женския волейбол в България “, съобщи капитанката на маричанки на брифинга преди началото на новия сезон.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР