Либерото и капитан на Марица (Пловдив) Ивелина Монова е състезателката

...
Либерото и капитан на Марица (Пловдив) Ивелина Монова е състезателката
Коментари Харесай

Ивелина Монова: Най-запомнящите моменти са пълната зала за мачовете в ШЛ, имаме много талантливи момичета

Либерото и капитан на Марица (Пловдив) Ивелина Монова е състезателката с най-дълъг стаж в клуба от актуалните волейболистки. Тя даде изявление пред volleymaritza.bg преди новия сезон.

– Какви са упованията за новия сезон?
– Очакванията са като всяка година – купа, Купа и оптимално положително показване в Шампионска лига.

– За страдание към момента има неизясненост към тимовете, които ще вземат участие в НВЛ и кой ще управлява шампионата?
– Това са въпроси, на които други хора би трябвало да отговорят. Силно се надявам да се стигне до решение, в което да направи шампионата по-интересно, конкурентно и да израстваме всички тимове дружно.

– Какви са упованията за Шампионска лига?
– Това е голямо предизвикателство. Първо да забележим какъв чоп ще ни се падне и тогава можем да приказваме за упования. Ние ще покажем максимума от себе си във всеки един мач.

– Покрай теб израстват и много от младите маричанки. Виждаш ли от тях бъдеще гении в тях за българския волейбол?
– Разбира се, тези деца са вярно селектирани. Въпросът към този момент е до тяхната непримиримост, труд и до вярното им развиване. Имаме доста надарени девойки, които се надяваме да бъдат гръбнака на женския народен тим.

– Кой беше най-запомнящия се миг през предишния сезон?
– Моментите бяха доста. Работихме в доста приятна конюнктура, бяхме задружни и колектив. Най-хубавите моменти за мен са в зала Колодрума, когато играем Шампионска лига. Това са моментите, които аз персонално постоянно помня, без значение от резултата, тъй като няма нищо по-хубаво от това да играеш пред цялостна зала.

– Марица се снабди с няколко нови придобивки през тази година – клубен рейс, състезателен ресторант, следва да се открие и обновената зала на Спортното учебно заведение.
– Това е нещо необикновено и благодаря на господин Динков, господин Славов и всички лица, които направиха това нещо действителност. Аз съм израснала в едни други времена и доста се веселя, че младото потомство на тима имат тези придобивки. Надявам се те да го оценят, тъй като това е един голям плюс за нашия клуб.

– Какво ще си пожелаеш за новия сезон?
– Да сме живи и здрави и без травми.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР