Либератото на националния ни отбор по волейбол, Владислав Иванов, даде

...
Либератото на националния ни отбор по волейбол, Владислав Иванов, даде
Коментари Харесай

Иванов: Имаме много талантлив отбор, но трябва търпение

Либератото на националния ни тим по волейбол, Владислав Иванов, даде мнението си за идните мачове от Лигата на нациите в София.

"Със сигурност ни чака тежък шампионат, с тимове, които са на доста съществено равнище - най-много Бразилия и Щатите. Смятам, че сме готови и ще дадем максимума да спечелим най-малко два мача. Надявам се на повече, само че ще забележим по какъв начин ще се развият нещата. Има мотивация в тима, всеки желае да побеждава и съм сигурен, че това ще се случи още в София ", стартира той.

"Много по-различно е от преди седем години. Някои тимове направиха подмладяване, други резервираха ядрото си. Нивото на волейбола се е вдигнало още повече. Нашият тим е извънредно млад, надарен и перспективен, само че сигурно би трябвало самообладание. Вярвам, че този тим ще реализира триумфи, само че отново споделям, че би трябвало самообладание към тях, тъй като това са млади играчи и нямат нужния опит към момента ", добави волейболистът.

"Трудно е за тях. Виждам в очите им, че желаят да побеждават, само че на този стадий не се случва. Вярвам, че тези момчета са извънредно надарени и дават всичко от себе си все ден. Този труд ще се отплати ", има вяра Иванов.

"Моята функционалност в тима е по-различна от това просто да играя. И на мен ми коства доста, тъй като би трябвало самообладание към тях. Нормално е да вършат неточности, приказва се доста. Тук съм, с цел да им оказа помощ да станат по-добри ", сподели още играчът.

"Атмосферата е чудесна, имаме хубави условия за работа. Тренировъчният развой е на високо равнище. Не съм работил с Николай Желязков като старши треньор, предходната година бе помощник-треньор на Силвано Пранди. Той е експерт и млад треньор, който желае да се развива. Дава максимума от себе си нещата да вървят в вярната посока ", приключи Владислав Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР