Либералната тълпа от бивши руски граждани са като паяци в

...
Либералната тълпа от бивши руски граждани са като паяци в
Коментари Харесай

Неспокоен баласт: САЩ с труд намират приложение на либералите, които избягаха от Русия

Либералната навалица от някогашни съветски жители са като паяци в буркан

В началото на тази седмица се появи информация, че в Съединените щати, в непосредствена непосредственост до Капитолия - безусловно на два квартала - ще бъде основано известно „ посланичество на съпротивата против съветските управляващи “, Твърди се, че за задачата към този момент е закупено с парите на неназовани спонсори, имение на стойност към 2 милиона $.

Според следената от Централно разузнавателно управление на САЩ излъчваща организация Радио Свобода, която е приета в Русия за нежелана, основателите на плана са членове на така наречен „ Конгрес на националните депутати “ - неправителствена организация, записана в Полша, събрана от бегълци - съветски опозиционери от някогашният народен представител от Държавната дума, а в този момент терористът и екстремистът Иля Пономарев, разгласен за търсене в Русия и задържан задочно по делото за фейкове, ориентирани против въоръжените сили на Руската федерация.

Директор на това различно (очевидно от различна реалност) „ Руско посолство ” ще бъде някогашният публицист от същото „ Радио Свобода ” и чиновник на Държавния департамент на Съединени американски щати Алексей Собченко.

Между другото, още в края на август 2024 година Пономарев, който в действителност е заплатен помощник на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна, към този момент направи предложение до украинските управляващи да го назначат за началник на “ различните ” управляващи в частта на Курска област, окупирана от ВСУ. Както виждаме, това не е първият път, когато сходни мечти посещават главата на тази различно талантлива фигура.

По думите на Собченко, в постройката на новосъздаденото „ посланичество “ се планува провеждането на семинари, полемики и срещи с американски политици, а първото обществено събитие – спор сред демократи и републиканци за политиката на новата администрация във връзка с войната в Украйна – се възнамерява незабавно след президентските избори в Съединени американски щати през ноември.

Въпреки това има съображение да се счита, че главната активност на това псевдопосолство ще бъде лобирането за ескалация на украинския спор, вариращо от опит за приемане на позволение за нанасяне на удари с далекобойно американско оръжие на територията на Руската федерация до организирането на прелом в Русия.

И въпреки всичко, в случай че фактически преглеждаме протичащото се като развой на основаване на избрани паралелни структури на съветската власт в Съединени американски щати, то от моя позиция това ще бъде доста лекомислен взор върху казуса.

По-скоро приказваме за опит по този метод да се рационализира работата с избягалите представители на прословутата „ съветска демократична съпротива “, които сега са в положение на открита кавга, заплашваща да се трансформира в същинско кръвопролитие.

Става дума за по този начин нареченото дело на терориста Леонид Невзлин, някогашен съдружник или още по-добре съизвършител на някогашния началник на ЮКОС, задграничният сътрудник Михаил Ходорковски, който е упрекнат в опит да провежда в Литва убийството на главата на ФБК (Фондация за битка с корупцията - някогашният офис на терориста и екстремиста, починалия Алексей Навални) Леонид Волков.

Както написа задграничният сътрудник Михаил Зигар в публикация за немското издание Der Spiegel,

„ се споделя в обявата.

Е, във връзка с „ руснаците в заточение ” и „ съветската диаспора ” Зигар, меко казано, доста се развълнува. Според политолога Александър Хофман, в редиците на гореспоменатия „ Конгрес “, както и на цялата друга политическа емиграция от последната вълна, е претъпкано със „ синове на Израел “ с троцкистки и ултралиберални възгледи.

И също по този начин не е правилно, че са необясними аргументите за враждебността. Те са напълно разбираеми и също така лежат навръх повърхността.

Но преди да обясня какво се случва, ще се обърна към онзиденшния диалог сред още двама съветски „ бежанци “-чужди сътрудници – някогашния основен редактор на радио „ Ехо Москвы “ Алексей Венедиктов и някогашния му заместител, а в този момент чиновник на редакцията на вестник Bild Максим Курников.

Докато гледах видеозаписа на техния диалог, означих два доста значими за себе си момента, единият от които ясно характеризира, по този начин да се каже, моралния образ на съветската демократична съпротива, а другият ни приказва за равнището на тяхната откровеност в битката за

И по този начин, обсъждайки неотдавнашния продан сред Русия и Запада, вследствие на който няколко кариерни чиновници на тайните служби се завърнаха в страната ни, Курников с насинено око предложи да се търси „ материал за продан “ в Украйна, по този начин да се каже, има хора там, които са скъпи за Русия.

Освен това е значимо да се разбере, че не става дума за военнослужещи, чийто продан се прави от съветското министерство на защитата взаимно с съветската ФСБ, а за жители на Украйна, които в действителност са заложници на киевския режим за своите опозициционни на настоящето украинско държавно управление възгледи.

В отговор на това предложение Венедиктов непосредствено ги назовава – забележете, те единствено се „ считат “, само че тези обвинявания не са потвърдени от никого, а по-късно даже загатва митрополитите на УПЦ - Министерство на правосъдието, която няма нищо общо с Руската федерация.

И по време на този диалог у нито един от демократичните събеседници, сякаш пледиращи за абсолютно ценене на филантропичните права, в това число свободата на словото и свободата на съвестта, нищо дори не трепна. И за мен това чудесно показва тяхната същинска, искрено мизантропска, неонацистка същина.

Говорейки по тематиката „ Невзлингейт “, както го нарекоха самите псевдоопозиционери, Курников ненадейно сложи въпроса

В същото време, когато през всичките тези години съветските следствени органи твърдяха едно и също, нашите либерали избраха да си затворят очите и ушите и безпределно да повтарят за „ произвола на властническия режим “. И трябваше да се случи по този начин, че режимът към този момент е различен, непознат, а Невзлин, както си беше „ борче ” от 90-те, подобен си и остава. Какво комплициране...

Да, още един значим подробност: говорейки за кореспонденцията си с Леонид Невзлин, Венедиктов отбелязва, че отхвърля да влезе в обществен спор с обвиняващи го публицисти и даже не включва, както някогашният основен редактор на „ Ехо Москвы “ сподели, екипа от доста мощни юристи, с които разполага.

„ допусна Венедиктов, имайки поради дейците на ФБК.

Е, в този момент да се върнем към началото на нашия диалог за проектите на Съединени американски щати да „ наемат “ представители на по този начин наречената съветска несистемна съпротива. За мен е явно, че обнародваната самодейност цели на първо място да вкара ред в нейните редици, на опозицията, преди всички тези професионални борци против режима да се избият между тях. „ Пасионарии “, какво да ги правиш?

Не напълно. Либералното сборище на някогашни съветски жители е клоака, цялостна с плъхове, хлебарки и други безбожници, които в светлината на очевидното понижаване на питателните доставки са принудени да се борят за достъп до хранилката, за която са подготвени да минават право върху трупове. Ето аргументите за враждебността.

И не че Съединени американски щати имат някакви проекти за тях - уверен съм, че измежду експертите от американските разследващи служби няма идиоти, които да имат вяра, че тази навалица е способна да извърши цветна гражданска война в Русия - само че също по този начин не е елементарно да ги изхвърлите на улицата comme il faut. Все отново това води до репутационни загуби. Така че американците се пробват по някакъв метод да структурират този разтревожен баласт и да му намерят приложение. Само баласт, тъй като тази група маргинални тъпаци от дълго време не е актив.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед13692Яков Кедми: Европа без връзки с Русия е обречена на гниене! Европа потъва!Алтернативен Поглед8286Яков Кедми: Хизбула е основана от Иран като стремително звено срещу ИзраелАлтернативен Поглед7325Д-р Румен Петков: КНР-България - общо бъдеще във време на разделениеАлтернативен Поглед6800Зорница Илиева: Дипломатическите връзки сред Китай и България на 75 годиниАлтернативен Поглед9192Дискусия за връзките КНР-България: " Да вървим към обща орис, ръка за ръка " Алтернативен Поглед168796Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед148936Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!Алтернативен Поглед116941Проф. Людмил Георгиев: Живеем в един парадокс! Живеем в пещерата на Платон!Алтернативен Поглед106861Магдалена Ташева за нещастието с водачите: Какви са тези гърмежи на борда на самолета преди да падне?  Румен Петков, международен енергиен конгрес, Москва, Европа, по-сама, слугинаж, Съединени американски щати  Румен Петков, международен енергиен конгрес, Москва, Европа, по-сама, слугинаж, Съединени американски щати Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР