Либералите водят кампания, от която струи едно такова арогантно усещане

...
Либералите водят кампания, от която струи едно такова арогантно усещане
Коментари Харесай

Шкварек: От кампанията на либералите струи арогантно усещане за предизвестена победа

Либералите водят акция, от която струи едно такова надменно чувство за предизвестена победа, отбелязва на страницата си в обществената мрежа консерваторът Кристиян Шкварек. По думите му те са си наредили мача, като преброиха 190,000 гласа в столицата на парламентарните избори и в този момент като че ли чакат да им се сервира на тепсия " полагащото им се ".

Ето и цялостният текст на коментара:

" Либералите водят акция, от която струи едно такова надменно чувство за предизвестена победа. Наредили са си мача, преброиха 190,000 гласа в столицата на парламентарните избори и в този момент като че ли чакат да им се сервира на тепсия " полагащото им се ". Сякаш София им е родово завещание, като апартамент, който си наследил от дядо си.

Първо издигнаха един изцяло сламен претендент с нулеви индикации в миналото да е отстоявал политически, камо ли идеологически, възгледи. Очевиден фигурант, който обикаля с 20 ПР-а на всички места, води си другарче за подсещане по интервютата, оставя други да му пишат онлайн статусите. Човек хем без някакъв забележим жар да се занимава 4 години с колчета и плочки, хем без идеологическия заряд за по-голямата политика.

Вместо да си дадат напън да показват някаква съответна и смела визия за бъдещето...просто повтарят вяли, посредствени послания и изречения, извадени от средностатистическа, корпоративна PowerPoint презентация. " Предай нататък ", " Ти можеш ", " Васил слуша "...

Чакам всеки миг да преведат нещо за " Togetherness " и " Our company values ".

И са толкоз спокойни в успеха си, че не можаха да изчакат даже да минат изборите, с цел да почнат да си раздават милиони от фондовете. На компании, в които вземат участие освен Петков, Василев, Безуханова, ами и самият им претендент кмет - Терзиев. Сериозно, към този момент сте милионери, не можехте ли да изчакате до ноември?

Добре де, на фона на тези хора в действителност ли е толкоз мъчно да намерим един непокътнат човек, който да застане на пътя на арогантния, граблив, двуличен розов Либерализъм, почувствал се по целия свят - а от напълно скоро и в България, като неоспорим стопанин?

Сериозно ли сме на път да позволим на Пепе-Дебе-Сесе да вземат столицата на страната ни, източника на 40% от БВП-то ни, домът на една трета от народа ни? "

 

 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР