Либерален активист с усет към масовото забавление, Лир създаде смели

...
Либерален активист с усет към масовото забавление, Лир създаде смели
Коментари Харесай

Норман Лиър, продуцент на телевизионния сериал „Всички в семейството“ и влиятелен защитник на либералите, почина на 101

Либерален деятел с нюх към всеобщото развлечение, Лир сътвори смели и спорни комедии, които бяха прегърнати от феновете, които имаха да гледате вечерните вести, с цел да разберете какво става по света. Неговите излъчвания помогнаха да се дефинира комедията в праймтайма през 70-те години на предишния век, дадоха старт на кариерите на Роб Райнър и Валери Бертинели и трансфораха Карол О'Конър, Беа Артър и Ред Фокс в суперзвезди на междинна възраст.

Лийр „ лиши малкия екран от глупави съпруги и тъпи татковци, от сводници, проститутки, измамници, частни очила, наркомани, каубои и разбойници, които съставляваха телевизионния безпорядък, и на тяхно място той сложи американския народ, ” починалият Пади Чайефски, водещ създател на ранните телевизионни книги „ златен век “, сподели един път.

„ Всички в фамилията “ беше потънал в заглавията на деня, като в същото време се позоваваше на детските мемоари на Лиър за неговия плевел татко. Расизмът, феминизмът и войната във Виетнам бяха точки на възпламеняване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР