Lian Li показа по време на изложението Digital Expo 2024

...
Lian Li показа по време на изложението Digital Expo 2024
Коментари Харесай

Lian Li представи 1300W L-образното захранване Edge

Lian Li сподели по време на ревюто Digital Expo 2024 няколко от своите нови артикули. Включително серията Edge с L-образни компютърни зареждания. Идеята е да се опрости достъпът до портовете на зареждането. Това е комфортно, когато имате задоволително място за зареждане в кутията, само че ви е мъчно да свържете новите кабели.

Иновативният дизайн е създаден за корпуси с два слота, при които прокарването на кабелите е от решаващо значение. L-образният дизайн разрешава елементарен достъп до всеки конектор в кутията, а кабелите към този момент не се заплитат при прокарването им. Lian Li твърди, че зарежданията Edge са съвместими с множеството общоприети корпуси, само че акцентът е върху двукамерния дизайн, който запалянковците избират и който производителят интензивно разпространява.

Захранването е снабдено с вграден USB хъб с уголемен достъп до вътрешните USB конектори. По този метод не е належащо да се прокарват кабели за всеки от тях поотделно. От Lian Li прецизират, че 1300W моделът е сертифициран по стандарта 80 Plus Platinum, а в бъдеще ще последват 80 Plus Gold 1000W и 850W модели.

Те ще дават отговор на стандартите за зареждане ATX 3.0 и ще разрешат потреблението на 600W 12VHPWR кабел за една мощна видеокарта. Edge1300 ще се предлага в черно и бяло.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР