Лиъм Нийсън си замина от България след над едномесечен престой

...
Лиъм Нийсън си замина от България след над едномесечен престой
Коментари Харесай

След един месец у нас: Лиъм Нийсън си замина с частен самолет

Лиъм Нийсън си отпътува от България след над едномесечен престой у нас, разбра HotArena.

Облечен с жилетка, шапка с козирка и диоптрични очила, звездата от " Твърде персонално " отлетя с частен аероплан за Германия в късния следобяд в събота. До ВИП входа на летището Нийсън бе съпроводен от своите охранители, които го пазеха от почитатели по време на целия му претсой у нас - първо на морето в Бургас и Созопол, а по-късно и в София. Гардовете не разрешиха на ловците на подписи да се щракнат с артиста за спомен. Той даже не им дал подписи като споделил, че продуцентите на кино лентата не му разрешават. 

" Помолих да се снимаме най-малко от отдалеченост, само че той отхвърли. Охраната му сподели нещо в ухото и той ни сподели, че не му позволяват да дава фотоси и подписи ", описа пред Телеграф Веселин Любенов. 

В България Нийсън снима филмът Memory. Според синопсиса на Memory, ирландецът ще скочи в кожата на наемен палач. След като отхвърля да извърши една от дилемите си, сложена му от рискова престъпна организация, по неговите дири потеглят редица зложелатели с прецизен мерник, оповестява сп. Variety. Издирват го и представители на ФБР, като в гонката се включват и такива на мексикански разследващи сили. Героят на Нийсън обаче ще би трябвало да се оправи и с различен проблем – загубата на паметта си. С разпространяването на Memory на междунарония пазар се залавя STX International, а режисьорската палка е в ръцете на Мартин Кембъл. Той към този момент е работил в страната ни – предходната година довърши кино лентата си The Asset у нас. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР