Лиъм Нийсън планира да се оттегли от екшън филмите след

...
Лиъм Нийсън планира да се оттегли от екшън филмите след
Коментари Харесай

72-годишният Лиъм Нийсън планира пенсиониране от екшън филмите


Лиъм Нийсън възнамерява да се отдръпна от екшън филмите след десетилетия на сполучливи кино шлагери, които държат феновете приковани към екрана. „ Аз съм на 72 години – би трябвало да спра на някакъв стадий ", сподели Нийсън пред списание People.

Звездата към момента извършва своите лични бойни подиуми, само че употребява дубльора си – Марк Ванселоу за по-екстремни моменти.

„ Не можете да заблудите публиката ", изясни той, допълвайки: " Не желая Марк да се бие в моите бойни подиуми вместо мен. "

Лиъм Нийсън възнамерява да се отдръпна от екшън сцената някъде през 2025 година

„ Може би в края на идната година. Мисля, че това ще е краят. ", разясни още той пред изданието.

След присъединяване си в хитовия екшън трилър " Твърде персонално " от 2008 година Нийсън се преоткри като непредвиден екшън воин на 56 години.

Преди да стартира актьорската си кариера, Лиъм Нийсън е работил като оператор на мотокар за пивоварна Гинес и като водач на камион. Той прави своя дебют в театъра, преди да получи първата си кино роля като Исус Христос в религиозния филм от 1978 година „ Pilgrim's Progress “.

По-късно той се реалокира от Лондон в Лос Анджелис през 1986 година, откакто получава епизодична роля в мега-хитовия сериал " Маями Вайс ". Въпреки че той продължава да играе във кино лентата на Уди Алън от 1988 година „ Съпрузи и съпруги “, " Силата на вярата " от 1992 година и " Проблясък ", Нийсън се обезсърчава след неуспеха на филмите в боксофиса и даже обмисля да напусне Холивуд.

Въпреки това звездната роля на Лиъм Нийсън идва през 1994 година, когато той е определен за ролята на Оскар Шиндлер в наградената с Оскар историческа драма на Стивън Спилбърг „ Списъкът на Шиндлер “. Спилбърг избра Нийсън, откакто го гледа в пиесата на Бродуей " Агата Кристи ", в която взе участие и бъдещата брачна половинка на артиста -Наташа Ричардсън.

Лиъм Нийсън печели номинации за Оскар, БАФТА и Златен глобус за осъществяването си и затвърди статута си на холивудска звезда.

Сега почитателите могат да видят по какъв начин Нийсън си проправя път в ново кино начинание – комедията.

Актьорът неотдавна завърши фотосите на " Голо оръжие " - нов вид на пародийната поредност на филмите за служители на реда, в която основна роля игра Лесли Нилсен.

„ Дали мога да го нося или не, почтено казано не знам ", сподели Нийсън пред списание People за ролята си на ченгето Франк Дребин младши, само че следва да забележим.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР