Лиъм Нийсън и Глен Клоуз бяха сред знаменитостите, които предложиха

...
Лиъм Нийсън и Глен Клоуз бяха сред знаменитостите, които предложиха
Коментари Харесай

Знаменитости четат обвиненията срещу Тръмп в подкаста на MSNBC: Лиъм Нийсън `насочва Джак Смит тук`

Лиъм Нийсън и Глен Клоуз бяха измежду звездите, които предложиха гласовете си, с цел да прочетат фрагменти от обвиняванията против някогашния президент Тръмп за настоящ подкаст на MSNBC.

Подкастът на MSNBC „ Съденето на Доналд Тръмп “ обгръща „ историческите обвинявания “ против някогашния президент, до момента в който отиват на съд. Епизодът от четвъртък употребява Нийсън и Клоуз, за ​​да прочетат някои от обвиняванията против някогашния президент надлежно като специфичен прокурор Джак Смит и областен прокурор на Манхатън Алвин Браг. внасяйки характерност в „ героите “ на юристите.

„ Просто почувствах, че Лиъм Нийсън насочва Джак Смит тук. Беше като Джак Смит да приказва на Америка, само че в ирландски жанр и евентуално със способността да създайте бомба от бар Snickers и по едно и също време спасете щерка си “, сподели Мъри.

Бившият президент Тръмп маха, до момента в който си потегля от The Trump Building, ситуирана на 40 Wall Street, в Манхатън, Ню Йорк Йорк в понеделник, 25 март 2024 г. (Адам Грей з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР