Лиам Хемсуърт, който замени Хенри Кавил в сериала Вещерът на

...
Лиам Хемсуърт, който замени Хенри Кавил в сериала Вещерът на
Коментари Харесай

Защо Хенри Кавил напуска Вещерът

Лиам Хемсуърт, който размени Хенри Кавил в сериала " Вещерът " на Netflix, беше едно от най-разтърсващите известия през 2022 година, заяви “Giant freakin robot ”. Кавил се включи в обществените мрежи, с цел да пожелае на Хемсуърт триумф, а по-късно на процедура не сподели нищо повече по въпроса.


Тъй като Кавил остана относително безмълвен по въпроса, това, което се очерта като най-популярен слух, е, че сценаристите от Netflix ненавиждат изходния материал и желаят да продължат да се отклоняват от него, а Кавил напуснал сериала вследствие на това.

Изпълнението на Хенри Кавил в ролята на Гералт от Ривия донесе толкоз доста доброжелателност на " Вечерът ", че сериалът продължи да бъде извънредно известен макар посредствените мнения. Кавил съвършено се въплъти в ролята и замяната му е озадачаващо решение, което значи, че евентуално е трябвало да бъде определен Кавил. Не би имало никакъв смисъл Netflix да се откаже от звездата на своя фентъзи сериал, който се бори с рецензията.

По това време преобладаващата доктрина беше, че Хенри Кавил е решил да напусне " Вещерът ", тъй като се е върнал към ролята си на Супермен в DC. Тази доктрина обаче бързо се провали, когато по-късно бе оповестено, че Кавил няма да бъде част от DCU на Джеймс Гън отсега нататък и че ще бъде сменен в интерес на по-млада версия на Супермен.

Хенри Кавил постоянно е бил доста огромен почитател както на романите за " Вещерът " на Анджей Сапковски, по този начин и на видеоигрите на CD Projekt Red. Той постоянно показваше какъв брой доста обича франчайза, само че напускането на сериала поради по-доходоносна опция като Супермен сигурно би имало смисъл. След като Супермен не е на масата, по-малко разумно е Кавил да спре да играе един от героите на фантазиите си.

Въпреки това Хенри Кавил по-рано е казвал, че на драго сърце би траял да играе Гералт, стига сериалът да се придържа към изходния материал. Както почитателите на романите и игрите знаят, сериалът не съумява да се оправи в тази област от самото си начало. Макар че може да е много занимателно за хората, които просто се настройват за нормално фентъзи шоу, почитателите на " Вещерът " чакаха нещо доста по-вярно на книгите.

Възможно е Хенри Кавил да е чувствал същото като почитателите на " Вещерът " и да е имало клюки, че сценаристите въобще не са почели първоизточника.

Феновете ще могат да видят Хенри Кавил да играе Гералт от Ривия за финален път в идния трети сезон на " Вещерът ". Третият сезон ще продължи да наблюдава Гералт и Кири и ще бъде пуснат в две елементи като самобитен величествен край за Кавил, преди Хемсуърт да поеме ролята му. Първата част на сезона ще се появи в Netflix на 29 юни, а втората половина на сезона ще излезе на 27 юли. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР