Лиъм Галахър разкри, че се нуждае от смяна на двете

...
Лиъм Галахър разкри, че се нуждае от смяна на двете
Коментари Харесай

Лиъм Галахър: Предпочитам инвалидна количка пред операция

Лиъм Галахър разкри, че се нуждае от промяна на двете тазобедрени стави заради артрита си - само че би предпочел " да изпитва болежка ", в сравнение с да се подложи на интервенция.

49-годишният някогашен фронтмен на " Oasis " сподели, че е в мъка всеки ден и е бил заставен да се откаже от джогинга, прочут е като буен бегач, и да употребява билкови таблетки за сън, с цел да може да си почине.

Рокаджията, който беше диагностициран с артрит преди три години, твърди, че избира да употребява инвалидна количка и да живее с болката, в сравнение с да се оперира. Преди това беше открито, че страда от заболяването на Хашимото, има проблем с щитовидната жлеза, който засегна гласа му.

" Бедрата ми са прецакани, имам артрит, неприятен ", сподели той пред списание MoJo.

" Отидох да го ревизира и разбрах, че костите ми са смачкани. Лекарката споделя: " О, може да се нуждаеш от интервенция на тазобедрената става, да се направи промяна ".

Той обаче не желае интервенция поради " стигмата ", написа life.dir.bg.

" Мисля, че избирам просто да изпитвам болежка. Което е смешно, явно. Знам това. Но това е стигмата, която споделя, че сте подменили бедрата си. Какво следва? ", разсъждава той.

Подобна хирургична интервенция включва замяна на повредената тазобедрена става с протеза и времето за възобновяване е към шест седмици.

Шегувайки се за положението си, Галахър, който има четири деца от предходни връзки, споделя, че годеницата му Деби Гуитър може да се грижи за него. " Предпочитам да съм в инвалидна количка, а Деби ме бута в близост ", счита той.

" Когато времето е студено, бедрата ми щракат и пукат. Имам потребност от топлота ", споделя още артистът. Открил лепенки за топлота, които поставя на крайниците си и те го сгряват.

" Не се опасявам от гибелта, каквато и да е тя. Защо би трябвало да се страхуваш? Така или другояче ще се случи. Страшно е да се родиш ", счита той.

И прибавя " Ще продължа да върша това, което върша, до момента в който умра. Или ще се преродя и ще се трансформира в оса. Или в пеперуда. Или в пакет ш..... пържени картофи ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР