Лиъм Галахър говори за момента, в който брат му, Ноел

...
Лиъм Галахър говори за момента, в който брат му, Ноел
Коментари Харесай

Лиъм Галахър казва, че „светът се провали“, когато Ноел напусна Oasis: „Останах без нищо“

Лиъм Галахър приказва за момента, в който брат му, Ноел Галахър, напусна Oasis и събитията, довели до това точка и по какъв начин се е почувствал, откакто Ноел напусна групата.

51-годишният артист и текстописец сподели, че неговият „ свет се е сринал “ след разпадането, което Ноел, на 56, твърди, че е катализаторът за напускането му, макар че Лиъм оспори случилото се и че той е повода Ноел да не може повече да свири като част от Oasis.

Групата, която е основана през 90-те години, пристигна край, откакто Ноел и Лиъм се сблъскаха зад кулисите на фестивала Рок-ен-Сен в Париж през 2009 година, който по-големият брат хвърли непосредствено върху раменете на по-малкия си брат, само че Лиам в този момент оспори аргументите за напускането му, казвайки, че неговият държанието не се е трансформирало по време на времето им дружно в групата.

Говорейки в ново изявление за The Guardian, артистът сподели, че е сюрпризиран, че Ноел цитира държанието си като причина за напускането и сподели, че в действителност това е помогнало на Oasis д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР